Sofabed Trasformabile

Модульність — це особливість, яка робить простір гнучким, оскільки дозволяє дому інтелектуально адаптуватися до повсякденної життєвої діяльності.

Диван-ліжко Trasformabili — це розумне рішення для будь-якого типу екстер'єру, особливо для тих, хто живе в невеликих приміщеннях або бажає отримати додаткове ліжко. Насправді, колекція включає три чіткі рішення: диван із сидінням, складеним із справжнього матраца; оснащення висувною основою ліжка або комодом, що дозволяє економити місце; перетворення на двоярусне ліжко.

Створений з найвищої якості матеріалів лінія Sofabed Trasformabili пропонує широку свободу навіть у створенні стилю: п'ять моделей колекції насправді можуть бути покриті тканинами та кольорами, які можна вибрати з дуже багатої палітри.

Диван Trasformabili оснащений спеціальним сидінням, особливо зручним, виготовленим з Myform, ексклюзивного матеріалу, створеного великим досвідом Дорелана, який надає дивану надзвичайний комфорт. Лінія Sofabed Trasformabili пропонує можливість вибору між диванами різної конфігурації: з висувною основою ліжка, комодом або двоярусними ліжками.

Не зупиняйтесь тут! Наші фахівці зі сну чекають на вас.

Для унікального досвіду комфорту в цілісній гармонії повноцінного відпочинку. Ми в Dorelan прислухаємося до побажань людей і використовуємо всю свою енергію, аби знайти потрібний продукт для ваших потреб.
The true secret to health, longevity and youth.
Sofabe
dTrasf
)

* Обов'язкові для заповнення поля

visa mastercard paypal